Diumenge, 8 de setembre de 2024

L’equip de la Granada s’imposa per 2 a 0 a La Múnia i manté l’esperança de salvar la categoria

La Granada ja es troba a 3 punts de la Múnia a la classificació a falta de 2 jornades per disputar.

Diumenge el municipal Jaume Farrer farriol de la Granada va viure un interessant partit de tercera catalana entre 2 equips que lluiten a la part baixa de la classificació.
L’equip de la Granada s’avançava en el marcador gràcies a un penal de Pere Pujol, que va tocar amb la mà una pilota que ja s’introduïa dins la porteria munienca.
Vermella al minut 25’ que va condicionar la resta de l’enfrontament.
Cuenca, l’encarregat del llançament, no va fallar als 11 metres.

A la segona part, i més concretament als últims 25 minuts, es van produir les millors ocasions de gol.
I del possible 1-1 al minut 87, al 2 – 0 a un minut dels 90 reglamentaris, obra de Gimeno.

La Granada ja es troba a 3 punts de la Múnia a la classificació a falta de 2 jornades per disputar. La Múnia, tants sols ha guanyat 1 dels últims 5 partits disputats.