Dissabte, 28 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa de negocis Cambra genera 145.000€ de negoci a través del grup de l’Alt Penedès Garraf

En els darrers mesos el projecte ha aconseguit tancar més de 80 operacions a través d’activitats orientades al networking empresarial.

Al setembre del 2023 va començar a caminar el grup de treball de l’Alt Penedès i el Garraf de la Xarxa de negocis Cambra, iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona que impulsa comunitats empresarials arreu de la demarcació. En els darrers mesos el projecte ha aconseguit tancar més de 80 operacions a través d’activitats orientades al networking empresarial. També ha permès generar un impacte de negoci d’uns 145.000 euros en conjunt a l’Alt Penedès i el Garraf. Ho explica la líder de la Xarxa Negocis Cambra a l’Alt Penedès Garraf, Olga Cuesta.

L’impacte econòmic generat és resultat de sumar el valor generat per cada transacció tancada entre els membres en el marc de la plataforma. La coordinadora del grup Alt Penedès Garraf de la Xarxa Negocis, Laura Cynthia Fernández, explica algun exemple d’èxit en la creació de sinergies.

Constatat el retorn positiu que genera aquesta iniciativa, la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès vol continuar creixent a la comarca per esdevenir una comunitat empresarial de referència on promoure les sinergies, compartir oportunitats de negoci i impulsar les empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: