Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 42a edició del Torneig de l’Enxaneta tindrà lloc del 7 al 9 de juny a la Poliesportiva

El tradicional torneig d’hoquei base torna el cap de setmana que ve.

Aquest dimarts la sala d’actes del Sant Ramon acollia la presentació de la 42 edició del Torneig de l’Enxaneta. El millor torneig d’hoquei base del món torna a Vilafranca els dies 7, 8 i 9 de juny.

Des de la primera edició l’any 1982 i només amb el parèntesi de l’any 2020, l’Enxaneta és l’esdeveniment per excel·lència a cada final de temporada. Enguany serà l’edició número 42 d’un torneig que ja es tota una referència.

Del 7 al 9 de juny la Poliesportiva acollirà 30 equips de 16 clubs diferents, comptant també els partits d’exhibició. Però només seran 5 les categories que optaran al trofeu de l’Enxaneta: prebenjamí bronze, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

L’acció arrencarà divendres a les 18h amb el partit entre els prebenjamins A i B del Sant Ramon; el dia clourà a les 21h, amb el partit dels veterans del club. Dissabte, des de les 9 del matí més partits de totes les categories. El mateix dissabte a les 19h, actuació de la secció de patinatge del Sant Ramon, que precedirà l’acte de presentació de la 42a Enxaneta, amb actuació del grup xou júnior l’Artistic Skating Cunit i dels Falcons de Vilafranca. I a les 20:30h, el Sant Ramon de Primera Catalana jugarà contra un combinat de jugadors d’OKLliga Plata i Nacional Catalana.

Diumenge, l’últim dia, hi haurà partits des de les 9h fins les 20h, quan tindrà lloc la cloenda i l’entrega de trofeus. Al llarg del cap de setmana, hi haurà concurs de faltes directes en categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

Enguany l’Enxaneta es modernitza i comptarà amb una aplicació mòbil pròpia.

La 42a Enxaneta també contribuirà a la causa de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. Durant l’acte es va presentar una nova col·lecció de la Joieria Moner que destinarà beneficis a l’associació. Però no serà l’única iniciativa.

Tot a punt, doncs, per una nova edició de l’Enxaneta, prevista per la setmana que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: