Dilluns, 1 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Turull apel.la als indecisos per guanyar les eleccions

L’acte central de campanya de Junts a l’Alt Penedès va quedar suspès per una protesta encapçalada per Adrián Sas.

Aquest dilluns s’havia de celebrar l’acte central de Junts a l’Alt Penedès amb la participació, entre d’altres, de Jordi Turull i la vilafranquina, Montse Ortiz, número 15 a la llista per Barcelona. Abans de començar, Turull exposava l’optimisme de Junts davant les darreres enquestes i feia una crida als indecisos per guanyar les eleccions.

La plaça Jaume I estava plena de gent a punt per escoltar als candidats. El portaveu de Junts a l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, va donar la benvinguda i quan estaven a punt de començar els parlaments va irrompre a la plaça un petit grup amb una pancarta al costat de l’Adrián Sas, que amb un megàfon va començar a criticar a Junts i a la llei d’Amnistia.

Davant la persistència de les crítiques, Jordi Turull, es va acostar a l’Adrián Sas, i li va demanar, un cop manifestada la seva protesta, que deixessin continuar amb l’acte, però els manifestants van continuar. Així que Turull s’hi va adreçar per megafonia, recordant la seva lluita per millorar la Llei d’amnistia.

El grup de persones, amb una pancarta en la que es demanava la llibertat d’Adrián Sas i es criticava la llei d’Amnistia, va continuar interrompent l’acte i finalment el públic va cantar els segadors i Junts va donar per suspès l’acte central de campanya a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: