Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca acomiada la temporada aquest diumenge a la Poliesportiva contra l’Ordes

El Patí, equip d’OKLliga des de fa dues setmanes, vol tancar la lliga amb triomf davant un Ordes sense opcions de salvar-se.

El Patí Vilafranca posa punt i final a la temporada de l’ascens a l’OKLliga amb el partit d’aquest diumenge, a les 16:15h, davant l’Ordes, a la Poliesportiva. Un duel que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió. L’equip comença un llarg parèntesi de més de quatre mesos fins l’inici del nou curs.

El Patí s’entrenava aquest dijous en la penúltima sessió abans del partit de diumenge contra un Ordes que dirà adéu a la Plata. També fa setmanes que es va confirmar l’adéu dels vilafranquins a la Plata, però en aquest cas direcció OKLliga.

L’equip diu adéu a una temporada memorable, en què, de moment, només ha perdut un partit. Un registre gairebé perfecte, que ja s’hagués signat a inici de curs. Ara toca rematar la feina, tancant la lliga amb un triomf, a priori, més que assequible, davant un Ordes que ha estat l’equip més golejat de la lliga.

Es tanca una temporada d’alegries, abans de començar una d’il·lusionant, retornant a la màxima categoria.

Marc Gual i Roger Monserrat seran baixa; Marc Palau és dubte a hores d’ara, i sembla que Pol Ferrer acomiadarà la lliga amb la tercera titularitat consecutiva.

Un cop acabi el duel de diumenge, començarà una llarga espera fins el 12 d’octubre, data fixada per l’inici de la lliga. Cinc mesos en què veurem arribar alguna cara nova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: