Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Mitjó, Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles, torna del 24 al 26 de maig

El Mitjó, Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles, torna del 24 al 26 de maig

La tretzena edició del Mitjó torna a reunir propostes que tenen en comú «l’autenticitat, la creativitat i la llibertat sense pretensions supèrflues».

Del 24 al 26 de maig, Sant Pere de Riudebitlles es torna a omplir de mitjons en una mostra multidisciplinar amb els titelles com a eix central.

Enguany, el protagonisme de l’acte inaugural el tindrà la canalla, amb una acció col·lectiva que implicarà l’escola i la llar d’infants del poble. El divendres 24 de maig, a partir de les 16.30h, el tret de sortida serà una xocolatada per a tothom, seguida, a les 18h, de l’espectacle de Jam ‘L’actitud’. Al vespre, s’inaugurarà la Mitja, l’espai adult del Mitjó, a les portes de la Biblioteca Municipal, amb Els Tres Porquets Sound System i ‘El terrible plaer de viatjar’, de la narradora Assumpta Mercader.

Durant el dissabte 25 de maig, a l’Espai Mitjó i els seus voltants tindrà lloc una programació diversa i per a tots els públics. Tallers per a famílies i joves, un joc itinerant, màgia a càrrec de la companyia Struc Màgic, titelles amb rodes amb Teatre Nu i ‘La llebre i la tortuga’ i els equilibris de Luis Redondo i el seu ‘Ricky, el professor de tennis’. A la nit, serà el torn de la poesia de Les Cícliques, amb ‘Tabula’.

El diumenge al matí, a les 12h, la companyia Matito ens portarà a passejar amb el seu titella gegant ‘Tomasa, la Xatarrina’; i, a les 13h, els Sunday’s Ska Jazz protagonitzaran el concert vermut de cloenda.

El Mitjó està organitzat per un col·lectiu sense ànim de lucre i compta amb el suport de l’Ajuntament de Riudebitlles, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, a més a més d’entitats i empreses privades.

Sempre s’intenta que els espectacles siguin gratuïts. Per aquesta 13a edició l’organització només demana l’ajut en forma de participació de 5€ per l’espectacle per adults ‘Tabula’.
Per consultar el programa i reservar places es pot trobar la informació a www.mitjoriudebtilles.com. També podeu seguir el compte d’instagram @mitjoriudebitlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: