Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca anuncia la renovació de David Vilajoana per la temporada 24/25

El tècnic podrà asseure’s ja a la banqueta vilafranquina, amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a 3RFEF.

El FC Vilafranca ha anunciat aquest dimarts que David Vilajoana continuarà a la banqueta del degà penedesenc a Lliga Elit. Continuarà, o millor dit, s’estrenarà, ja que des de la seva arribada qui feia les tasques d’entrenador el dia de partit era el seu segon Carles Moya. La normativa impedia a Vilajoana seure a la banqueta, al haver dirigit ja el Granollers on va ser destituit a mitjans de temporada.

Vilajoana i el seu cos tècnic va arribar a principis de març substituint a Santi Triguero. El club va fer aquesta aposta amb l’objectiu que fos un revulsiu per intentar salvar la categoria, fita que finalment no va poder assolir. Dues temporades seguides descendint: enguany no hi va haver salvavides.

Amb la renovació de Vilajoana, el FC Vilafranca comença ja a preparar la temporada 2024/2025. El club treballa per mantenir un bloc molt similar al de la temporada que tot just ha acabat, però amb l’objectiu de poder anar al mercat i afegir peces de garanties que permetin construir un equip competitiu. La intenció es ser un dels capdavanters i somiar amb el retorn a Tercera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: