Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal tanca la lliga en primera posició i jugarà la prèvia de la Final a 4 de 2a Catalana

Els casalistes estan a dos partits d’arrodonir una temporada memorable. El 25 de maig, a Sant Hilari Sacalm, es jugaran el bitllet a la final a 4 amb el Sant Cugat.

El sènior A del Casal va posar la cirereta a la temporada de l’ascens aquest diumenge amb el triomf per 94 a 90 davant el Sant Jordi Rosa. Un duel que divendres s’havia de guanyar sí o sí, però que dissabte va passar a ser intranscendent: la derrota de l’Abrera dissabte, confirmava la primera posició del grup al Casal, independentment del resultat de diumenge.

Així doncs, els vilafranquins tanquen la lliga primers, amb un balanç espectacular, de 21 victòries i només 5 derrotes. Aquesta gran temporada, en què l’equip ha certificat l’ascens a Primera Catalana, encara pot anar a millor.

Amb la primera posició el Casal s’assegura la presència a la prèvia de la final a 4 en què es coronarà al campió de tots els grups de Segona.

Els casalistes es desplaçaran a Sant Hilari Sacalm la setmana que ve. Dissabte 25, a les 18h, jugaran contra el Sant Cugat, líder del grup 4 de Segona, i lluitaran per accedir a la final a 4, prevista pel cap de setmana de l’1 i el 2 de juny.

Sobre l’últim partit de la lliga regular, triomf suat dels vilafranquins, que van arribar a dominar per 13 punts al primer quart. Els visitant aconseguien forçar la pròrroga, però al final els de Roger Vendrell va apuntar-se un nou triomf per acomiadar-se de la seva afició i de la Segona Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: