Dimecres, 3 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bernat Yeste és el principal reforç del Patí en el retorn a l’OKLliga

L’igualadí, de 24 anys, ha estat un dels màxims golejadors de l’OKLliga aquest curs. Primera cara nova confirmada, a l’espera de l’imminent anunci del nou tècnic, Guillem Pérez.

El Patí Vilafranca ha presentat aquest dimarts a la tarda Bernat Yeste com a nou jugador de l’equip d’OKLliga, pel curs 2024/25. Yeste, de 24 anys, és un dels joves valors de la categoria, i aquesta darrera temporada ha demostrat el seu potencial golejador, signant 22 dianes amb l’equip madrileny del Rivas, que ha acabat baixant a Plata. Ve d’estar sota les ordres, doncs, de Carlos Cortijo, que la propera temporada dirigirà al Noia.

L’igualadí es va formar a les categories inferiors del club de la seva ciutat, amb el qual va protagonitzar el seu debut a l’OKLliga fa sis temporades. L’estiu passat abandonava el club de la seva vida per posar rumb al Rivas, recent ascendit a la màxima categoria. Bernat Yeste repetirà el mateix guió, enrolant-se amb un Patí recent ascendit. Els vilafranquins aposten per un jugador molt potent físicament i amb facilitat de cara a porta, amb l’objectiu que es converteixi en una incorporació de futur.

Fede Insenser (president CP Vilafranca) i Bernat Yeste, durant la presentació.

Yeste és una peça nova al puzzle del Patí 2024/25, que, si no hi ha sorpreses, mantindrà la seva columna vertebral. En els propers dies començaran les converses de les renovacions.

El capità de la nau serà l’entrenador Guillem Pérez. Durant la presentació de Bernat Yeste es va confirmar oficiosament l’arribada del fins ara tècnic del Turquel, equip que ha quedat penúltim al Campeonato Placard (Divisió d’Honor portuguesa). El club treballa per negociar l’arribada del seu segon i el preparador físic que integraran el cos tècnic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: