Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la Setmana de la Gent Gran amb el pregó del cantautor Paton Soler

La 20a edició de la Setmana de la Gent Gran acull activitats durant tota la setmana amb la Festa de la Gent Gran i l’homenatge a les parelles amb més de 50 anys de convivència com a plat fort.

Aquest dilluns al vespre es donava el tret de sortida de la vintena Setmana de la Gent Gran de Vilafranca amb el pregó a càrrec del cantautor jubilat Paton Soler. Un pregó que Soler va voler centrar en les pistes que el van fer entendre que començava a entrar en l’etapa de la vellesa. El pregoner va fer un discurs amb un toc humorístic.

La Setmana de la Gent Gran continua aquest dimarts amb una sessió de cinema amb la pel·lícula Lola Tormenta, al Kubrik Cinema, a les 18h. Dimecres hi haurà una exhibició de balls en línia a càrrec dels grups de ball dels casals municipals del Tívoli i de l’Espirall i del casal de la Generalitat, a partir de les 18h al parc Tívoli. Dijous, a les 18h, el grup de Teatre Gran de Vilafranca representarà a Cal Bolet l’obra Una Imserso de bojos. Divendres, a les 18h, hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Catània a la rambla de Sant Francesc. Dissabte, a les 17h, tindrà lloc la Festa de la Gent Gran i l’homenatge a les parelles amb més de 50 anys de convivència, que anualment congrega unes 700 persones. Aquesta festa està adreçada a les persones majors de 75 anys i es farà al Pavelló Firal.

Per finalitzar la setmana, diumenge, hi haurà una caminada fins al Pi de la Serreta organitzada per l’AV Molí d’en Rovira, amb sortida a les 11h des del seu local. Al migdia, al Pavelló Firal, a partir de les 11,30h, joves i grans, avis i nets i netes podran degustar l’arrosada intergeneracional i participar conjuntament en jocs intergeneracionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: