Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana torna l’Escena Jove a Cal Bolet

Aquest cap de setmana torna l’Escena Jove a Cal Bolet

L’alumnat participant de l’Escena Jove obté una experiència teatral que serveix per compartir la diversió, el talent, les emocions, els aplaudiments i tot el que s’aprèn quan el teatre obre les portes

Aquest cap de setmana, el teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca del Penedès acull l’Escena Jove, una mostra de teatre infantil i juvenil que enguany arriba a la 25a edició. Una setantena d’alumnes dels grups de 1r i 2n del batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals, dels grups de teatre de l’Associació de Veïns La Barceloneta–Sant Magí i l’Associació de Veïns de Sant Julià i de l’extraescolar de teatre del col·legi Sant Ramon de Penyafort posaran en escena les obres treballades durant el curs escolar, aquest divendres i dissabte, 17 i 18 de maig, a les 18.30h.

L’alumnat participant de l’Escena Jove obté una experiència teatral que serveix per compartir la diversió, el talent, les emocions, els aplaudiments i tot el que s’aprèn quan el teatre obre les portes. Una aposta més per considerar el teatre com a eina formadora per a infants i joves en un equipament professional.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca, a través de la regidoria de Cultura, es fa una valoració molt positiva del funcionament d’aquesta proposta donat que permet posar en valor la feina que es fa en la formació artística reglada i en les activitats extraescolars de teatre. Aquest darrer any, com en els anteriors, l’afluència de públic ha estat molt alta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: