Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
14 col·legis i 44 meses a Vilafranca per a les eleccions al Parlament de diumenge

14 col·legis i 44 meses a Vilafranca per a les eleccions al Parlament de diumenge

Per consultar el col·legi electoral on es podrà exercir el dret a vot, cal entrar a l’apartat de la web de l’Ajuntament https://eleccions.vilafranca.cat/on-anar-votar

Un total de 28.688 vilafranquines i vilafranquins estan cridats a les urnes aquest diumenge 12 de maig per escollir els representants de la circumscripció de Barcelona al Parlament de Catalunya.

Els 14 col·legis electorals, amb un total de 44 meses, obriran com és costum a les 9 de matí i tancaran a les 8 del vespre. Un total de 132 persones formaran part de les meses electorals, a les quals se’ls hi haurà de sumar els apoderats i interventors dels diferents partits polítics.

Una cinquantena de treballadors municipals vetllaran pel bon desenvolupament del dispositiu de la jornada. Entre aquests hi haurà 21 persones com a representants de l’Administració per tal d’ajudar a constituir les meses i després enviar a la Subdelegació del Govern les dades de participació a les 14 i a les 18h, així com l’escrutini final de cadascuna de les meses que tinguin assignades. Entre d’altres, també hi haurà un equip de guàrdia de la Unitat de Serveis i agents de la Policia Local que faran tasques de vigilància als col·legis electorals.

Per a les eleccions de diumenge es mantenen els mateixos col·legis electorals que a les anteriors eleccions, que van ser les Generals del 23 de juliol de l’any passat.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha treballat per tal que els 14 local electorals disposin de la suficient ventilació i refrigeració, per tal que la jornada electoral es pugui desenvolupar en les millors condicions tant per als votants com per als membres que conformaran les meses.

Els 14 col·legis electorals són:

Biblioteca Torras i Bages (2 meses)
Ajuntament (1 mesa)
L’Escorxador (3 meses)
Associació de Veïns de l’Espirall (2 meses)
Associació de Veïns de la Barceloneta-Sant Magí (2 meses)
Espai Jove La Nau-antic Mercat de la Pelegrina (4 meses)
Sala d’exposicions dels Trinitaris (4 meses)
Associació de Veïns de Sant Julià (4 meses)
Claustre de Sant Francesc (4 meses)
Associació de Veïns del Poble Nou (2 meses)
Edifici de l’Enològica (10 meses)
Associació de Veïns del Molí d’en Rovira (2 meses)
Arxiu Històric (2 meses)
Escola Dolors Piera (2 meses)

Per consultar el col·legi electoral on es podrà exercir el dret a vot, cal entrar a l’apartat de la web de l’Ajuntament https://eleccions.vilafranca.cat/on-anar-votar. Introduint el núm. de DNI es pot trobar informació del districte, secció, mesa, nom del col·legi i adreça del mateix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: