Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primera Jornada d’Innovació Econòmica i Tecnològica a l’Institut eugeni d’Ors

El departament d’Administració i Gestió de l’Institut Eugeni d’Ors ha organitzat la Primera Jornada d’Innovació Econòmica i Tecnològica,

Sota el nom d’EconoTIC, la jornada ha tingut lloc aquest dijous dins dels actes de la Setmana Cultural de l’Institut Eugeni d’Ors. Ha consistit en una sessió que reunia experts i professionals que compartien coneixements i experiències per tal d’explorar les últimes tendències i oportunitats en el camp de la innovació, la tecnologia i el desenvolupament econòmic.
La primera conferència anava a càrrec de l’estudiant investigador de doctorat del grup de recerca CRISES de la URV. Miquel Guiot, i tractava sobre la tecnologia blockchain, més enllà de les criptomonedes.

La professora del departament d’Administració i Gestió de l’Institut Eugeni d’Ors, Maria Marín, ens avançava també la temàtica de dues conferències més que completaven la jornada.

La dues conferències anaven a càrrec de l’estudiant investigador de doctorat del grup de recerca, CRISES, Benet Manzanares, i del catedràtic d’Economia Josep-Maria Arauzo-Carod, tots dos també de la URV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: