Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sis anys i nou mesos de presó per l’home que va apunyalar a un menor a Vilafranca l’any 2021

Sis anys i nou mesos de presó per l’home que va apunyalar a un menor a Vilafranca l’any 2021

Segons l’ACN, l’Audiència de Barcelona ha condemnat a sis anys i nou mesos de presó un home per temptativa d’homicidi per apunyalar greument un menor a Vilafranca en una baralla al carrer.

També hi havia acusat un altre home, denunciat per apunyalar un altre menor a la mateixa baralla, succeïda fa dos anys, però ha quedat absolt per falta de proves. Un tercer acusat, de 14 anys, ja va ser condemnat a internar dos anys en un centre de menors.

Els fets van ocórrer la matinada del 6 de desembre del 2021, quan l’ara condemnat i el menor es van apropar a un grup de joves al mig del carrer i van començar a colpejar-ne un. Un amic va voler defensar-lo, però els agressors el van apunyalar a l’abdomen i el gluti, amb afectació a òrgans vitals.

El jutge destaca que les ferides haurien pogut provocar-li la mort en qüestió de minuts per la pèrdua de sang.

L’acusació destaca que aquest jove arrossega seqüeles estomacals que li impedeixen fer vida normal, i indica que va haver de canviar de municipi de residència perquè va rebre amenaces per no declarar en contra dels acusats. El jutge també ressalta aquestes amenaces a la sentència.

A part de condemnar-lo a sis anys i nou mesos de presó -en porta dos en ingrés preventiu-, l’Audiència també li prohibeix aproximar-se a la víctima menys de 1.000 metres, així com un pagament de 70.000 euros d’indeminització i 5 anys addicionals de llibertat vigilada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: