Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova Avinguda Catalunya estarà enllestida per les Fires de Maig de Vilafranca

L’alcalde FranCisco Romero encara la recta final de l’alcaldia de proximitat visitant el barri de Sant Julià, l’últim de la primera ronda d’aquest nou projecte iniciat el passat mes d’octubre.

Coincidint amb el primer dia, Romero ha exposat les actuacions municipals al barri i el bon ritme de les obres de reurbanització de l’Avinguda Catalunya, que estaran acabades per les Fires de Maig d’enguany.

Unes obres, amb un pressupost de 957.000 euros, que han estat consensuades, explica l’alcalde, amb la participació dels veïns i veïnes.

D’altra banda, Romero ha recordat altres execucions al barri com l’arranjament i condicionament funcional del local de l’Associació de veïns, a més de la intenció, per part del consistori, de construir el nou edifici de l’escola Baltà Elias. Una execució, que l’equip de govern continua insistint al Departament d’Educació per accelerar els terminis.

L’alcalde també ha aprofitat per fer una valoració positiva del primer projecte d’alcaldia de proximitat i ha avançat, que la següent ronda està prevista per a després de Festa Major.

Efemèrides

7 de setembre
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: