Diumenge, 8 de setembre de 2024
La manca de punteria castiga el Sant Ramon davant el Juneda, cuer de Primera Catalana

Els col·legials no van passar de l’empat a 4 davant el Juneda, últim classificat del grup B de Primera Catalana.

Un punt per cadascun en l’empat a quatre entre Sant Ramon i Juneda. Partit que va acabar enterbolit, amb final mogut, i que va començar amb acció des de l’inici.

Al primer minut de partit s’avançaven els vilafranquins, amb gol de Ferran Vallès. Malgrat això, el Sant Ramon s’acabaria veient per sota al marcador: el Juneda aconseguia capgirar el resultat. Joan Hill situava el 2-2 abans del descans.

Al segon temps Ferran Vallès es convertia en l’home gol de l’equip col·legial, anotant el 3-2. El Juneda tornava a empatar. I apareixia de nou Ferran Vallès, autor d’un hat-trick i del 4-3.

Però malauradament el Juneda acabaria empatant a 4, resultat definitiu.

El Sant Ramon obre la segona volta amb un punt. Ara mateix el conjunt col·legial, amb 19 punts, és 15è classificat, d’un grup de 18 equips. L’objectiu és millorar prestacions en la segona meitat de la lliga, escapar de la zona baixa i assegurar la permanència a la categoria.