Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Usuaris del servei de bus de Vilafranca a Barcelona segueixen denunciant el mal funcionament

Una usuària del servei ens ha facilitat imatges de com han estat circulant en els darrers dies laborables del 2023.

Per exemple el dijous 21 de desembre un bus circulava amb el vidre exterior d’emergència trencat. Era el bus previst a les sis de la tarda a Maria Cristina. Segons la usuària, ‘pel que va dir la conductora, el seu cap li va dir que s’hi podia circular, que seguís amb el servei’.

A l’inici del servei el forat causat per un incident previ uns minuts abans de recollir la gent era d’un tamany d’uns 40 cm, però es va anar desprenent per trossos durant la circulació per la Diagonal i durant gran part del recorregut de l’autopista fins quedar pràcticament buit. El bus anava ple amb 3 persones assegudes al terra, i la persona al costat del vidre va haver de seure a mig recorregut a les escales perque li queien vidre de la part superior. Es va avisar la conductora, però no va parar a veure la magnitud a la que havia anat escalant el vidre trencat i que seguia desprenent-se en mig d’una carretera plena de vehicles en circulació.

Les imatges de bus amb la porta davantera corresponen al dimecres, 13 de desembre, per la tarda. Es va obrir la porta 2 cops, fet que va obligar a creuar varis carrils de la B23 en les dues ocasions perquè es va obrir completament i el conductor va haver de tancar-la manualment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: