Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen les Festes de Sant Raimon, del 19 al 28 de gener

Amb 27 activitats, una de les principals novetats de les Festes d’hivern és la instal·lació poètica el 19 de febrer a la Rambla de Sant Francesc

En el marc de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, copatró de Vilafranca, el 7 de gener, se celebren les Festes de Sant Raimon o festes d’hivern. L’Agrupació de Raimons i Raimundes, entitat organitzadora de les festes, ha preparat una programa amb un total de vint-i-set actes, set dels quals organitzats per altres entitats, i dues de la mà de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Enguany, una de les novetats és que les Festes estrenen pàgina web, en la qual es pot consultar el programa així com apuntar-se als actes que requereixen d’inscripció prèvia.

A més, la imatge gràfica d’aquest 2024 se centra en la figura del Capgròs, estrenat l’any 2015 de la mà del Marc Sadurní, del centre d’expressió plàstica Zig Zag.

Així doncs, des del dia 19 i fins el 28 de gener es podrà gaudir de l’oferta cultural per a tots els públics a les Festes de Sant Raimon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: