Dilluns, 16 de setembre de 2024

El Patí s’imposa al caos davant l’Olot i defensarà el liderat contra el Cerdanyola

El Patí Vilafranca disputarà l’últim partit de l’any aquest dissabte a la pista del Cerdanyola. Tots dos intentaran marxar líders a l’aturada nadalenca.

El Patí Vilafranca manté el liderat del grup nord de l’OKLliga Plata, després de superar l’Olot per 6-4. L’equip va suar de valent per superar un rival rocós, que va vendre la seva pell molt cara. Triomf que permet els de Toni Aranda arribar primers al partit contra el Cerdanyola, immediat perseguidor. Tots dos arriben a l’últim partit de l’any, aquest proper dissabte, separats per només un punt.

Partit boig a la primera part, amb sis gols. Els de la Poliesportiva remuntaven el gol en contra de Maties Reixach; Marc Gual i Sergi Torné feien pujar el 2-1. David Carles, aprofitant el seu propi rebot, tornava a empatar. Una acció clau del partit: el cop de la bola a les parts nobles de Pol Ferrer, deixaria el reusenc fora de combat de cara al segon temps.

Un segon temps que el Patí començava per davant al marcador per 4-2, gràcies als gols de Joan Vázquez i Roger Monserrat abans del descans.

El segon acte s’obria amb el 4-3 de David Carles, que perforava la porteria defensada ja per Xus Fernández.

El 5-3 també de directa, ara, transformada per Roger Martí.

Un gol d’Arnau Vidal a 11 per la conclusió, deixava un partit emocionant fins les acaballes. L’Olot buscava jugar l’últim minut amb superioritat, treient el porter, però en aquest impass, una errada en la sortida de bola es convertia en el 6-4 definitiu. Sergi Torné anotava a plaer.

Ara, a pensar en el partit de dissabte a Cerdanyola. El Vilafranca és líder amb 20 punts, i el Cerdanyola segon amb 19. Dissabte, a les 20h, els altpenedesencs intentaran sumar de 3, per tancar l’any al capdamunt de la taula.