Diumenge, 8 de setembre de 2024

L’Atlètic s’emporta un derbi boig contra el Vilanova, per sumar el tercer triomf del curs

L’equip de Parxi Atsarà sembla aixecar el vol després d’un inici de lliga complicat, i només ha perdut un dels últims cinc partits.

Victòria de prestigi la que va sumar l’Atlètic Vilafranca aquest dissabte en el derbi de Primera Catalana davant el CF Vilanova, per 4-3. Els vilafranquins s’emportaven un partit vibrant anotant dos gols en un minut.

El xoc començava de cara, amb el gol d’Stephan al minut 15. Gol que servia per anar al descans amb la victòria momentània.

Abans de la mitja part, però, els vilafranquins s’acostaven a la porteria vilanovina, sense encert.

Però a la segona part va començar la bogeria. Al 49, Bilal El Bakkali empatava el partit amb aquesta rematada de cap.

I només nou minuts després, el Vilanova capgirava el marcador, amb el gol d’Ibra.

Però ràpidament, en tres minuts, tornava a apareixer Stephane, situant de nou les taules.

L’intercanvi de cops continuava, i ara era el Vilanova, que tornava a marcar. Minut 69, segon gol d’Ibra.

L’Atlètic no abaixava els braços, ho intentava, fins arribar als últims 10 minuts, quan va arribar la recompensa en forma de dos gols en un minut que suposaven la remuntada.

Jordi Montesinos va ser l’heroi pels altpenedesencs, apareixent al 82 i al 83, anotant el 4-3 definitiu i donant tres punts importantíssims i que saben a glòria en el derbi.

Aquest tercer triomf del curs dona oxígen a l’Atlètic, que és 9è, amb 12 punts. L’equip només ha perdut un dels últims cinc partits.