Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els penedesencs Carles Comajuncosas i Guillem Carol, guanyadors dels Premis Zoom

Els projectes en els quals van participar van guanyar el premi Zoom al Millor Format d’Esports i al Millor Format de TV en català, respectivament

Aquest cap de setmana, els penedesencs Carles Comajuncosas i Guillem Carol han sigut guardonats ens els premis internacionals de continguts audiovisuals de Catalunya, més coneguts com a Premis Zoom, gràcies al fet que els projectes en els quals han participat, han sigut escollits com els millors en les seves respectives seccions.

En l’edició d’enguany, celebrada a l’Ateneu d’Igualada, hi han participat grans celebritats, com el còmic José Corbacho i l’artista NINA, que han rebut el Premi Zoom d’honor en reconeixement a les seves trajectòries professionals i artístiques en el món de la televisió.

En concret, Carles Comajuncosa, ha guanyat el premi Zoom al Millor Format d’Esports pel documental «Unzué. L’últim equip del Juancar», on el veí d’Olèrdola ha format part de l’equip de producció; mentre que Guillem Carol ha guanyat el premi DO Catalunya al Millor Format de Televisió en català per la sèrie «Mapes Mentals», ja que la productora del projecte, Incis Films, forma part de l’empresa Must Media Group, de la qual el penedesenc és CEO.

A més, el veí de Subirats i el projecte «Mapes Mentals» també han rebut una menció especial al Millor Format Cultural i Divulgatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: