Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escorxador acull aquest dimecres la primera jornada de menopausa

L’Escorxador acull aquest dimecres la primera jornada de menopausa

Demà dimecres 18 d’octubre se celebrarà a L’Escorxador de Vilafranca la primera Jornada de Menopausa en motiu del Dia Mundial de la Menopausa.

La jornada tindrà lloc de 17h a 20h del vespre l’entrada és lliure i gratuïta.

Amb el lema ‘Parlem de Menopausa’, la primera activitat serà una xerrada d’acollida i introducció a la menopausa, liderada per professionals de medicina de família i infermeria.

A partir de les 17.45h tindran lloc en paral·lel, un taller de berenars saludables i un d’exercici i relaxació. En acabar, a les 18.25h, es tornaran a fer els tallers perquè tothom pugui participar en les dues propostes. Les inscripcions es podran fer el mateix dia des de l’inici de la jornada i les llistes quedaran obertes fins a omplir totes les places.

A partir de les 19h, hi haurà un taller de sol pelvià i tuppersex.

L’objectiu d’aquesta jornada és parlar de la menopausa per poder visibilitzar i normalitzar aquesta etapa del cicle vital de les dones, desmitificar els tabús associats i generar un entorn on poder compartir les inquietuds que sorgeixin.

Es podrà aprofitar la jornada per resoldre dubtes amb les professionals de diverses disciplines que hi participen.

La jornada està organitzada pels Centres d’Atenció Primària de Vilafranca conjuntament amb l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva), amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’empresa INTIMINA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: