Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El munienc Ivan Piña, campió d’Espanya de car-cross per quarta vegada, ara va a per l’Europeu

Aquest cap de setmana, a Mollerussa, disputarà l’última cursa de l’Europeu de carcross. A falta d’una cursa, el munienc encara té opcions de ser campió.

2018, 2020, 2022 i des del passat cap de setmana 2023. El pilot munienc d’autocross i rallycross Ivan Piña, s’ha proclamat campió d’Espanya de car-cross per quarta vegada. Un nou èxit que s’ha rubricat a falta d’un gran premi per finalitzar el campionat i després d’una temporada perfecta, fent ple de victòries. La darrera va arribar de forma aclaparadora aquest passat diumenge al gran premi Ara Lleida, sisena i penúltima prova del campionat.

L’any passat, Piña es penjava la plata als FIA Motorsport Games, coneguts com els jocs olímpics de motor, i ara encadena el seu segon campionat d’Espanya consecutiu. 12 mesos pel record.

El pilot vol seguir ampliant el seu palmarès i aquest cap de setmana tindrà una nova oportunitat a la desena cursa del campionat d’Europa de Car-cross, que té lloc a Mollerussa, organitzada per la FIA. Ivan Piña és un clar favorit al títol continental.

Així doncs, aquest cap de setmana Ivan Piña pot arrodonir un inici de mes d’octubre memorable, completant el doblet de campió d’Espanya i d’Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: