Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Sant Fèlix en banyador i de vacances a Menorca, una estampa que no deixa indiferent

Aquest dilluns a la tarda, en un acte a l’Escorxador que no era obert al públic, s’ha presentat l’estampa obra de l’artista floral vilafranquina, Foix Cervera.

Es tracta d’una fotografia on el Sant apareix en banyador i una capa negra, esquitxat per les onades de la costa de Menorca i amb el cap que és un ram de flors esfèric.
Foix Cervera explica que la única condició que li van posar els administradors és que l’estampa tingués color. També ens comentava el seu procés creatiu.
Per la seva part els administradors van fer una presentació austera. Van reconèixer que potser no era el que esperàven i que els va generar certs dubtes però la van tirar endavant amb la voluntat de respectar la creativitat de l’artista.
Després de presentar-la Foix Cervera es mostrava orgullosa i satisfeta del seu treball.
Els administradors ja van explicar al mes de juny, quan van presentar l’estampera que van pensar en la Foix i el seu art floral, perquè la seva feina els va semblar molt creativa i que estaven convençuts que el resultat final no deixaria a ningú indiferent. I efectivament és així. Prova d’això és que la piulada al twuit de Ràdio Vilafranca i Penedès TV ja ha recollit més de 63.000 visualitzacions en poques hores.
L’Estampa es repartirà junt amb el programa de la Festa Major la setmana vinent, en el trancurs de la Capta que tindrà lloc el dijous 17 i el divendres 18 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: