Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entra en funcionament el 2+1 de la variant de Vilafranca, a l’Eix Diagonal

Avui, ha entrat en servei el tram de 2+1 de la variant de Vilafranca, en concret, té una longitud de 5,3 km, i discorre entre els termes municipals d’Olèrdola i la Granada.

El Departament de Territori ha posat avui en servei un tram de 2+1 a la variant de Vilafranca de la C-15, el primer que entra en funcionament en el marc de les obres en marxa per a millorar la funcionalitat i la seguretat viària de l’Eix Diagonal entre Vilafranca del Penedès i Igualada. Aquesta obra és la més important que actualment s’està executant a la xarxa viària de la Generalitat i comportarà una inversió de 79 MEUR.
Aquesta intervenció a l’Eix Diagonal, que es divideix per trams, inclou la construcció d’un tercer carril, la instal·lació d’un separador central i el desdoblament d’un tram com a principals millores, per a facilitar els avançaments i la fluïdesa de la circulació i reduir el risc d’accidents frontals.
Els quatre trams restants de l’obra, tenen un grau d’execució d’entre el 60% i el 90% i s’aniran posant en servei a mesura que es vagin completant, fins a la tardor que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: