Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca suma la primera victòria de la pretemporada davant el Cubelles (1-2)

Gols d’Eric Via i Alex Frutos van servir per imposar-se al trofeu de festa major, celebrat al municipal Pons i Ventura de Cubelles.

D’aqui 15 dies el FC Vilafranca encetarà la setmana del debut a la lliga de Tercera Divisió, que s’estrenarà el 10 de setembre al camp de la Rapitenca. Abans de tot això, l’equip continua immers en la seva pretemporada, amb les sessions d’entrenaments sota les ordres del nou tècnic Santi Triguero i la disputa de partits amistosos. De moment en van quatre i quedaran 3 per davant.

En el darrer, arribava la primera victòria d’aquesta pretemporada. Era dijous al municipal Pons i Ventura de Cubelles, superant l’equip local per 1-2. Gols d’Eric Via i Alex Frutos van servir per imposar-se en el trofeu de festa major de la localitat garrafenca.

Per davant l’equip encara tindrà pendents tres amistosos: aquest mateix dijous, partit al camp del Sant Cugat Sesgarrigues; el cap de setmana, dissabte, al Municipal contra l’Europa, i diumenge 3 de setembre als Canyars de Castelldefels, a una setmana del debut a la lliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: