Dilluns, 23 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Irene Abad i Gil és la nova gerent de la recentment creada Regió Sanitària Penedès

Irene Abad i Gil és la nova gerent de la recentment creada Regió Sanitària Penedès

El Departament de Salut ha nomenat, en data 17 de juliol, Irene Abad i Gil com a gerent de la recentment creada Regió Sanitària Penedès i directora dels serveis territorials de Salut al Penedès.

Irene Abad és llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en Ginecologia i Obstetrícia. Compta amb un postgrau en Recerca i Innovació en Ciències de la Salut i un màster en Ginecologia Oncològica.

La nova gerent de la Regió Sanitària Penedès ha desenvolupat la seva carrera professional com adjunta de Ginecologia a l’ASSIR Santa Coloma de Gramenet i a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. A més, exerceix com a professora col·laboradora de la UAB.
A banda de la seva trajectòria professional, en els darrers quatre anys ha estat regidora d’Acció Social, Comunicació, Gent Gran i Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i consellera al Consell Comarcal de l’Anoia.

Aquest nomenament respon a la nova delimitació de les regions sanitàries del Servei Català de la Salut, aprovada pel Govern el passat 20 de juny, que té com a principal novetat la creació de la Regió Sanitària Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: