Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Turó Salut Mental, entitat beneficiària del Firart Solidari d’aquest any

Es tracta de l’edició de 100 litografies exclusives signades i enumerades per l’artista Antoni Vives Fierro

El regidor de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Ramon Zaballa, juntament amb el doctor Josep Panyella de Serveis Mèdics Penedès, i Foix Sogas de l’Associació El Turó Salut Mental, han presentat aquest matí el projecte de Firart Solidari d’aquesta Festa Major de 2023.

Es tracta de l’edició de 100 litografies exclusives signades i enumerades per l’artista Antoni Vives Fierro. Les obres es vendran a un preu de 25€ cadascuna, 10€ dels quals seran destinats a l’Associació El Turó Salut Mental. Josep Panyella ha explicat que aquesta iniciativa de Serveis Mèdics Penedès pretén aprofitar el marc del Firart i la Festa Major “per crear una experiència artística inoblidable i posar de manifest la importància de l’art com a eina de salut mental”.

Des de l’Associació El Turó Salut Mental, Foix Sogas ha agraït al iniciativa que “permet donar visibilitat a la salut mental i veu a entitats com la nostra”. L’autor de la litografia, Vives Fierro, ha afegit que aquesta iniciativa, a través de la fórmula Firart de popularitzar la pintura i fer-la assequible, contribueix a la conscienciació ciutadana.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, ha assenyalat que “l’Ajuntament de Vilafranca va proposar El Turó per ser una entitat que es dedica a la salut mental, una àmbit que necessita ser explicat i observat, perquè afecta a molta població i te conseqüències molt greus”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: