Dilluns, 23 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Generalitat aprova la creació de la Regió Sanitària Penedès

La Generalitat aprova la creació de la Regió Sanitària Penedès

El Govern ha aprovat el Decret de delimitació de les regions sanitàries i dels sectors sanitaris del Servei Català de la Salut.

Compostes per 28 sectors sanitaris, un menys que els previstos en el decret fins ara vigent, la principal novetat passa per la creació de tres noves regions sanitàries, fins a un total de deu. Entre aquestes, es crea la nova Regió Sanitària Penedès, formada per un sol sector sanitari.

D’acord amb el Pla de salut de Catalunya vigent, la modificació vol ajustar la delimitació de les regions sanitàries a la creació de la vegueria Penedès, adequar la delimitació dels sectors sanitaris a les modificacions de les regions sanitàries, i recollir la darrera modificació de les àrees bàsiques de salut.

La nova delimitació de les regions sanitàries en què s’estructura el Servei Català de la Salut pretén especialment avançar en l’accessibilitat als serveis i millorar la integració funcional dels serveis de salut en els entorns més propers a la ciutadania, en el marc d’una estratègia per aprofundir en la integració de l’atenció a la salut basada en xarxes territorials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: