Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La companyia ‘Il·luminati’ actuarà a La Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca

La companyia ‘Il·luminati’ actuarà a La Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca

La 16a edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca del Penedès se celebrarà el proper 19 de maig, i la recaptació es destinarà a l’entitat ‘Fundació Cors Units’

La 16a edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca del Penedès se celebrarà el proper 19 de maig. Enguany l’entitat beneficiària és la Fundació Cors Units, dedicada a la cardiologia, la medicina esportiva i l’oncologia pediàtrica per millorar la vida d’infants recuperats de cardiopaties o càncers.

L’objectiu de la recaptació és dedicar a un nou espai de control cardiopulmonar per a infants a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

En el tradicional sopar solidari, que se celebrarà al Casal – Societat La Principal, el seguirà l’espectacle “Tenors” de la companyia Il·luminati, un concert amb tocs d’humor dirigit per Toni Sans, on tres tenors d’altíssim nivell cantaran conegudes melodies i àries, seguint una història divertida. Tothom qui ho desitgi encara pot assistir al sopar solidari o fer una donació.

Per assistir al sopar de la Nit Solidària 2023 s’han d’adquirir tiquets, al preu de 85€, contactant amb membres del Rotary Club de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: