Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca resisteix amb un menys per treure un punt de Castelldefels

El Vilafranca posa fi a una ratxa de tres derrotes consecutives, abans de rebre la visita de la Grama, dissabte, a les 17h.

El FC Vilafranca ha aconseguit posar fi a una ratxa de 3 partits consecutius amb derrota, sumant un punt en la visita als Canyars de Castelldefels. Un partit que va acabar amb el mateix resultat ulleres amb el que va començar: empat a 0 que no soluciona la vida a cap dels dos equips, encara immersos a la part més baixa de la classificació.

La sòlida actuació defensiva de tots dos, destacant un providencial Toni Casamayor pel Vilafranca, i la manca de contundència en atac van ser els ingredients propicis per la primera porteria a 0 del Vilafranca aquest curs. Probablement la millor notícia del partit.

A la primera meitat, Alex Segura, un ex-Vilafranca, disposava d’una ocasió clara dins l’àrea. El central del Vialfranca, Toni Cunill aconseguia enviar la bola a còrner quan Sanchez es disposava a tirar a porteria.

Sanchez des de la frontal tornava a protagonitzar una de les aproximacions més clares, amb un xut que finalment no agafava porteria.

Una jugada en transició del Vilafranca suposava una de les més perilloses del primer temps. David Toro intentava sorprendre el porter local després d’un gran gest tècnic a la frontal.

Alan Liesegang amb una rematada perillosa de cap feia treballar Toni Casamayor, en una aproximació molt clara que servia per tancar el primer acte.

A la segona meitat el Vilafranca avisava. Alexis Garcia no encertava al voler culminar una jugada a la contra.

També el Castelldefels. Javi Eslava provava sort amb una falta des de la dreta, que va acabar agafant porteria. Casamayor i la defensa vilafranquina aconseguien apagar el foc.

Amb mitja hora per davant, el Vilafranca es quedava amb un home menys, fruit de l’expulsió de Toni Cunill, que rebia targeta al 46 i veia la segona groga només 13 minuts després. El col·legiat va considerar que tallava una jugada prometedora amb el braç.

Els d’Ivan Moreno seguien resistint a darrere, davant de les ofensives dels locals. Oscar Reche refusava un potent xut de Manuel Gonzalez, que semblava agafar porteria.

En l’última jugada de partit, Toni Casamayor resolia un perillós 1 contra 1 negant el gol a Francisco Orellana.

Un Vilafranca que jugava l’última mitja hora amb un menys, i aconseguia mantenir el resultat.

Amb aquest empat, el Vilafranca tanca la jornada tercer per la cua, empatat a 4 punts amb Castelldefels, Badalona i Vilassar. La bona notícia es que la zona de playoff onés es troba a quatre punts, i de moment la igualtat regna al grup 5 de Tercera Divisió. Dissabte a les 17h, partit a casa contra la Grama.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: