Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Claustre de Sant Francesc acollirà una nova edició de la Nit dels Xarel·los

La Nit dels Xarel·los, celebrarà una nova edició aquest dissabte de set de la tarda a onze de la nit al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca.

Enguany l’esdeveniment, organitzat pel restaurant El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès, comptarà amb un rècord de cellers participants, fins a 20, i referències víniques, una cinquantena de vins xarel·lo, molts d’ells guardonats als Premis Vinari i el Concurs Tastavins DO Penedès. L’edició 2022 de La Nit dels Xarel·los també comptarà amb una proposta gastronòmica ideada per El Gat Blau amb la novetat que hi haurà una proposta de plats vegetarians. L’acte inclourà una exposició d’escultures de Ángel Camino, l’actuació del grup musical Apocadixie i un espai audiovisual on endinsar-se a la DO Penedès.
Les entrades per La Nit dels Xarel·los es poden adquirir al restaurant El Gat Blau de manera prèvia o el mateix dia de l’esdeveniment al Claustre Sant Francesc per 20€. L’entrada permet la degustació de tots els vins de la nit, una copa regal, 3 degustacions gastronòmiques i 1 degustació de crakcanies de Xarel·lo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: