Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el regnat del Rei Carnestoltes XIXè amb l’arribo de la Cort al Parc Tívoli

Després de 2 anys sense poder-se celebrar, dijous 24 de febrer a la nit s’ha majestat el rei Carnestoltes va tornar a Vilafranca, per instaurar el seu regnat de disbauxa i festa.

Puntual a la cita un any més la comitiva del Rei Carnestoltes va fer la seva entrada al parc amb moltes ganes i molt d’ambient, acompanyats de molta gent disfressada i amb moltes ganes de festa.

El cap de protocol del rei Carnestoltes es mostrava molt content de poder recuperar la festa al carrer després de 2 anys sense poder fer carnaval com cal, i avançava que serà una edició molt potent.

Un missatge que també és el que ens feia arribar el rei Carnestoltes XIXè, en arribar al parc del Tívoli. Moltes ganes de festa després d’haver fet bondat els dos darrers anys.

També en Confetinet estava content de poder tornar a veure el seu pare al carrer, gaudint de la festa. I sobre tot amb l’acompanyament de molta gent disfressada i amb ganes de carnaval.

Com és habitual, la comitiva del rei carnestoltes va fer un recorregut per diferents carrers del centre de la vila escampant la gresca i la disbauxa acompanyat de tota la seva cort i un nombrós grups de vilafranquins i vilafranquines que volien donar-li la benvinguda.

Un seguici que va acabar el seu recorregut a la plaça de la vila i amb l’entrada del rei Carnestoltes XIXè a l’Ajuntament. Un cop allà, i des del balcó de l’Ajuntament on estava acompanyat de la seva cort, Sa Majestat es va adreçar a tots els seus seguidors concentrats a la plaça i els va animar a gaudir d’aquests dies de festa i disbauxa.

A partir d’ara doncs, ja està instaurat el regnat de Sa Majestat Carnestoltes XIX i I de Vilafranca, amb un seguit d’actes previstos entre els quals destaca per aquest mateix vespre el Ball de Gala que es farà a partir de les 10 de la nit al pati de l’Institut Milà i Fontanals. Per dissabte a les 12 del migdia s’han preparat les matinades al mercat i després al pati del Milà el vermut electrònic. Les activitats del cap de setmana continuaran a les 5 de la tarda, a la plaça de la Vila amb el carnaval infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: