Diumenge, 8 de setembre de 2024

El sènior del Casal es situa líder al superar amb nota un cap de setmana maratonià

Després de superar al Vilanova i la Salle Reus en menys de 48 hores, l’equip de Xavi Villanueva s’ha situat en primera posició del grup 6 de Segona Catalana

L’equip sènior del Casal ha viscut un cap de setmana mogut, disputant dos partits en menys de 48 hores. Divendres va ser el torn del Vilanova, en un derbi ajornat de la 5a jornada de competició. Aquesta va ser la primera victòria per l’equip de Xavi Villanueva, superant els vilanovins per 6 punts, 73 a 67.

Un partit disputat, amb un tira i afluixa constant al marcador. Al primer quart els casalistes van arribar a gaudir d’una diferència de més 11 punts, tancant el primer parcial amb un 22 a 14 a favor.

Al segon quart, un parcial de 5-13 a favor dels visitants va posar l’igualada al marcador a 5 pel descans. Va donar la volta al marcador el Vilanova, arribant al 36 a 37, amb dos minuts per davant. El segon quart va acabar amb un 41 a 39 favorable als casalistes.

A la segona part, inici de tercer quart dominat pel conjunt visitant, amb un parcial de 10-17 que els va permetre escapar en el marcador amb un +5 (51 a 56). 3r quart que els casalistes van tancar amb un 8-0 i novament per davant el el marcador amb 59 a 56.

En l’últim quart els de Xavi Villanueva van situar-se amb un 62 a 56, renda de +6 que van gestionar fins el 73 a 67 definitiu.

Més estrany va ser el partit de diumenge, a casa, contra La Salle Reus, amb parcials surrealistes al final de cada període. Un primer quart amb 9 a 21 en contra, que es va donar la volta en el segon amb un 29 a 8 a favor, per marxar guanyant al descans per 38 a 29.

Al tercer, el Casal només va ser capaç d’anotar 4 punts, per arribar a l’inici de l’últim quart amb 42 – 46 en contra. En els darrers 10 minuts explosió ofensiva, encistellant 28 punts que van permetre al Casal certificar la victòria per 70 a 60.

Dues victòries que han situat als casalistes líders del grup 6 de segona catalana, a l’espera de que tots els equips s’igualin en nombre de partits disputats.