Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reprèn el cicle de conferències ‘Desenvolupa’t’ amb Alfons Cornella

Desenvolupa’t és un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Dirigides per ponents mediàtics de diferents àmbits i edats, les conferències persegueixen sempre l’objectiu d’aportar optimisme i il·lusió a professionals, empresaris i emprenedors davant la situació actual. Desenvolupa’t vol donar als assistents idees, eines i motivació per trobar noves vies de desenvolupament i innovació.

L’encarregat de pronunciar la conferència d’enguany ha estat el físic teòric i especialista en innovació Alfons Cornella. Cornella és fundador de Infonomia i de l’Institut of Next, empreses especialitzades en repensar el futur de les empreses i les organitzacions, sempre posant focus en la innovació. Explora de manera constant en ecosistemes d’innovació a nivell internacional. És consultor de grans empreses i ha dirigit més de 120 projectes d’innovació en tot tipus d’organitzacions. És llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona, Master of Science in Information Resources Management per la Syracuse University de Nova York i té un postgrau Diplomat en Alta Direcció d’Empreses per ESADE Business School de Barcelona.
Cornella apunta que la innovació ha de ser constant i que les empreses no poden viure d’una idea feliç de fa dècades.

El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort exposava, a més, que en aquest context de pandèmia ha esdevingut més necessària que mai.

L’acte ha comptat amb l’assistència d’una cinquantena de professionals, especialment aquells de petites i mitjanes empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: