Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 28è rally falconer ha tornat a posar a prova les habilitats dels 35 equips participants

El divendres també tenia lloc un dels actes més esperats de l’aniversari dels Falcons de Vilafranca.

Es tractava de la 28a edició del Rally del Falcons, que va reunir 35 equips, totes les places possibles, per participar en cinc proves que tenien lloc en diferents punts del Penedès. Amb els participants disfressats de boy scouts, el tret de sortida es va fer a les vuit del matí a la plaça del Penedès.

Els grups havien de superar cinc proves que es duien a diversos punts de la comarca. En aquest cas al parc de Sant Julià de Vilafranca, on hi havia una prova de futbol americà que comptava amb la col·laboració dels Eagles, a l’espai muntanya de Sant Jaume, a l’institut dels Monjos, a Sant Pere Molanta i a Sant Cugat Sesgarrigues.

Una comissió dels Falcons treballa des de després de la festa major de Vilafranca amb el màxim de discreció possible perquè ningú sàpiga res ni de les proves ni de les penyores que s’han d’aportar per seguir el joc.

El president dels Falcons, David Serrano, explicava a Sant Pere Molanta que intenten que les proves siguin diferents cada any.

De proves n’hi havia de físiques però també d’intel·lectuals i, sobretot, moltes requerien treball en equip.

El rally falconer es va allargar durant pràcticament tot el divendres.

I dissabte hi va haver una exhibició de danses basques a la sala 1876 a càrrec de la formació amiga de la colla Alkartasuna Euskal Dantza Taldea, de Pasai Antxo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: