La cuina de Galícia, la regió convidada al Most 2019, protagonitza l’activitat diumenge al matí
Tot just davant del Palau Baltà es van instal·lar les taules i l’esapi on es van cuinar plats com el pop a la gallega, el lacón o les costelles típiques de la cuina gallega.
Galícia ha estat la regió convidada enguany al Most Festival, i a banda de donar a conèixer diferents projectes cinematogràfics, la voluntat era també permetre conèixer els vins i la gastronomia gallegues.
En aquest cas, amb la cuina de Juan Ignacio Fernández, es tracta de donar a conèixer sobre tot un plant internacionalment conegut com a pop a la gallega.
Sense entrar a desvetllar secrets de la cuina, Fernández explicava breument com es cuina el pop a la gallega.
Els qui es van acostar fins a la plaça de Jaume I van poder gaudir doncs d’alguns dels plats estrella de la gastronomia gallega, tant el pop com el lacón o les costelles, i acompanyar-lo de vins d’aquella terra.