Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rambla ha tornat a reviure la música de Sau amb un emocionat Pep Sala

Els concerts de la rambla en aquesta Festa Major porten una àmplia diversitat d’estils, com s’ha pogut comprovar per Sant Fèlix.

El primer concert de la mitja nit ha estat el que ha portat a Vilafranca el projecte SAU30.

El 31 d’Octubre del 1987, SAU feia la seva primera actuació començant un viatge que el portaria a ser un dels grups de pop rock català més important. Aquest viatge, finalitzava la matinada del 13 de febrer de 1999, al Casal de Vilafranca amb la mort de Carles Sabater, després d’un concert. SAU30, és el projecte que retorna als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l’equip que formava part de SAU. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, l’estructura que el va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana. I acabat el concert de Sau a les dues de la nit l’escenari de la rambla acollia un conert d’estil molt diferent. Una rambla plena de gent amb ganes de passar-s’ho bé acompanyava el concert dels Smoking Souls.

Des del País Valencià, aquesta banda de rock va presentar el seu tercer disc ‘Cendra i Or’ i els seus últims treballs ‘Lúltim ball’ i ‘Líquid’. Un grup que es troba en aquests moments en les primeres posicions de l’escena valenciana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: