Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Gent Gran de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Garraf i el Baix Llobregat comparteixen experiències

La Gent Gran de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Garraf i el Baix Llobregat comparteixen experiències

Representants dels Consells de Gent Gran d’aquestes quatre comarques es va reunir per posar sobre la taula les seves preocupacions i neguits tot just abans del proper Congrés de Gent Gran de Catalunya

El passat 21 de març es va fer una trobada a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat entre els representants d’aquests òrgans de participació i consulta de les persones als territoris, que va servir per compartir experiències i posar en comú el treball que duen a terme en cadascuna de les comarques.

Després de la benvinguda es va fer la presentació de les diferents propostes en que treballen cada un dels consells de gent gran.

Finalment va tenir lloc un debat on es van abordar molts dels temes que es treballaran en el 8è Congrés de Gent Gran de Catalunya, que se celebrarà el 25 d’octubre a Món Sant Benet. Es va parlar de la llei de gent gran de Catalunya, les pensions, la soledat entre les persones grans, els casals, el bon tracte a les persones grans, l’abús de medicaments en les persones grans, etc. En aquest congrés cada comarca comparà amb una delegació; en concret, la delegació de l’Alt Penedès estarà formada per 4 persones, totes elles membres del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès.

En aquesta trobada es va posar de manifest la voluntat de continuar amb la col·laboració entre comarques per sumar esforços que ajudin a assolir les diverses reivindicacions del col·lectiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: