Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’historiador Joan B. Culla, pronunciarà la conferència institucional de l’11 S a Vilafranca

L’historiador Joan B. Culla, pronunciarà la conferència institucional de l’11 S a Vilafranca

Joan B.Culla oferirà una conferència el diumenge 10 de setembre la seva conferència al saló de plens de l’Ajuntament, i després es farà l’ofrana floral al manument a Lluís Companys, a la Girada.

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb què s’inicia la celebració a Vilafranca, anirà a càrrec aquest any de l’historiador i professor d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan B. Culla. En la seva intervenció al Saló de Plens de l’Ajuntament, el proper diumenge dia 10 de setembre, a les 8 del vespre, pronunciarà la conferència commemorativa de la Diada a Vilafranca, amb el títol “L’Onze de Setembre, sismògraf i revulsiu”.
Culla a banda de la seva faceta de docent, és habitual col·laborador de mitjans de comunicació com a articulista d’opinió o com a tertulià.
Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Aquesta ofrena està prevista per a les 2/4 de 10 del vespre. L’Ajuntament de Vilafranca convida totes les institucions, entitats, associacions i partits polítics locals i comarcals a fer-hi la seva pròpia ofrena floral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: