Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Carme-Sant Elias de Vilafranca guardonat en el concurs sobre consum responsable de l’ACC

El Carme-Sant Elias de Vilafranca guardonat en el concurs sobre consum responsable de l’ACC

Aquest concurs escolar sobre consum responsable, amb el nom de Consumópolis, ha arribat a la seva dotzena edició, i El Carme Sant Elias s’han endut el premi en el grup de tercer cicle de primària

La directora de l’Agència Catalana del Consum, Montserrat Ribera, ha lliurat els premis de la 12a edició del concurs escolar sobre consum responsable Consumópolis als grups d’alumnes que han resultat guanyadors en la fase autonòmica.
En l’edició d’enguany, dedicada a l’ús responsable d’Internet i de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació des del punt de vista del consum, hi han participat 1.330 alumnes d’arreu de Catalunya, agrupats en 266 equips, una xifra que duplica els participants de l’any passat.
La finalitat del concurs és d’una banda sensibilitzar els escolars de la importància que les seves decisions de consum siguin conscients, crítiques, solidàries i responsables i, d’altra banda, es pretén fomentar la participació dels centres educatius en activitats vinculades a l’educació en consum.
Consumópolis té dues fases, una d’àmbit català i una altra d’àmbit estatal, amb la novetat que enguany s’hi podia participar en dues modalitats diferenciades: A i B. En la fase catalana, els participants han hagut de superar un seguit de proves de caràcter pedagògic i lúdic, que s’han hagut de resoldre per mitjà d’un joc web interactiu. A més, els concursants de la modalitat A, han hagut de fer un treball en grup que ha consistit en la creació d’un blog sobre l’ús responsable d’Internet i de les TIC des del punt de vista del consum. En la modalitat B, trobem com a guanyadors del tercer cicle d’Educació Primària el grup Boom del Col·legi El Carme Sant Elies de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: