Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí David Dot guanya el primer premi del Concurs Microrelats Negroliva de Vilanova

Vilanova ha lliurat els premis literaris als guanyadors de la cinquena edició del Concurs de Microrelats Negroliva de gènere negre, que organitza la biblioteca Joan Oliva de la ciutat.

Una biblioteca que, recordem-ho, té en la novel·la negre una de les seves col·leccions més significatives.

En aquesta cinquena edició, el primer premi ha estat per al vilafranquí David Dot, amb el microrelat ‘El carrer fosc’, una obra que busca sintetitzar tot el que pot passar d’inesperat i tràgic en un carrer qualsevol.

El segon premi ha estat per a Carme Vila, amb el treball ‘Escolto el cant del cu-cut’, i el tercer premi se l’ha emportat Iris Borda, amb ‘Un crim ben triat’. En aquesta ocasió s’hi han presentat una seixantena de relats, amb un total de 38 participants, ja que tots ells en podien presentar més d’un.

El concurs de relats Negroliva busca fomentar la creació literària i la lectura i difondre l’oferta literària que la Joan Oliva disposa en el camp del gènere negre. El certamen compta amb la col·laboració de l’editorial Alrevés i les llibreries Llorens llibres, la Mulassa i Libelista. D’aquesta manera, la biblioteca aporta una acció més en el camp cultural a Vilanova, més enllà de ser un espai de lectura i de préstec de documents escrits i audiovisuals.

A l’acte d’entrega de premis també hi ha estat present la música, amb l’actuació dels alumnes de l’Escola Freqüències.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: