Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es fa al Casal la presentació dels curts guanyadors de “Dona’m cine”

A les 8 del vespre, a la sala Zazie de Vilafranca, tindrà lloc la projecció d’una selecció i dels curtmetratges guanyadors de la III Edició del Dona’m cine.

L’acte l’organitzen el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca i Entrepobles Penedès, amb la col·laboració del Cineclub Vilafranca.

Dona’m cine és un concurs internacional de curtmetratges realitzats per dones, sobre dones. Vol ser una plataforma cultural on-line de construccions col·lectives i de mirades feministes diverses que vol fomentar una xarxa d’intercanvi de material audiovisual fet per dones, i alhora visibilitzar produccions audiovisuals que no tenen espai en els mitjans de comunicació tradicionals. A la taula rodona es podrà compartir un debat amb diferents mirades vinculades amb la participació de Nelly Wampash Tsakimp, lideresa de comunitat Shuar, Chari Ronda, feminista i creativa artística en dansa i Montse Benito, d’Entrepobles.

La vilafranquina Clara Cols intervindrà també en aquest acte amb una aportació personal des de la seva vivència d’actriu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: