Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espirall organitza un matí festiu per acollir el patge Raimon

Dijous al matí el patge Raimon arribava al barri de l’Espirall en la que era la darrera de les activitats organitzades per l’Associació de Veïns en aquestes dates nadalenques.

Aquest dijous al mati el patge Raimon ha estat al barri de l’Espirall per tal de seguir la seva visita a tots els barris de Vilafranca recollint les cartes dels més petits amb els desigs per Ses Majestats els Reis d’Orient. Aquesta ha estat la darrera de les activitats que des de l’Associació de Veïns del barri s’han estat fent aquests dies per animar les fetes, i com explica el seu vice-president, Antoni Alsina, s’ha volgut fer aquest any una gran festa millorant també la decoració de la sal que acull el patge Raimon.
Alsina explicava també què darrerament ha entrat gent nova a la junta de l’Associació de Veïns, sobre tot joves, que han aportat noves idees i que han d’ajudar a revitalitzar les activitats i iniciatives de l’AV. de l’Espirall.
Les activitats es complementaven dijous al matí amb uns inflables i un taller de ceràmica a la plaça tot just davant de l’Associació de Veïns, i que organitzava l’Associació de Comerciants de l’Espirall. Zenc Taller de Ceràmica eren els encarregats d’oferir aquest espai, en què els més petits podien decorar un fanalet, com explica Rebeca Puértolas.
Tot i el fred que feia al matí, des de les 11 els nens i nenes que han volgut han pogut lliurar la seva carta i expressar els seus desitjos al patge Raimon per tal que els faci arribar als Reis Mags d’Orient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: