Dilluns, 1 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Attrezzo va convèncer el públic de Cal Bolet amb “Un esperit burleta”

El grup Attrezzo de Vilafranca presentava diumenge a la tarda l’obra “Un esperit burleta” al teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca.

“Un esperit burleta” la popular comèdia de l´autor anglès Nöel Coward arribava a Vilafranca en un moment molt dolç pel grup Vilafranquí que ha participat en 2 concursos de teatre amateur, Vila de Piera i Malgrat de Mar, obtenint molt bones puntuacions en les respectives votacions populars. En els proper mesos l’obra també serà representada als prestigiosos concursos de Pineda de Mar, Canet de Mar i Foment Martinenc de Barcelona, optant a un total de 9 concursos.

Attrezzo va iniciar aquest projecte el 2014, seleccionant i posteriorment adaptant “Un esperit burleta” per acostar el característic humor anglès al públic català.

El grup Vilafranquí presenta un muntatge amb una escenografia i un vestuari que submergeix a l’Anglaterra del anys 50. La història explica com un escriptor d’èxit es proposa basar la seva nova obra sobre una mèdium homicida, i per inspirar-se convida a una veïna apassionada de l’ocultisme, però després de la primera trobada, res no tornarà a ser igual a la vida de l’escriptor.

“Un esperit burleta” va ser estrenada el 29 de maig d´enguany, i ha estat ja representada en 9 ocasions en diferents municipis i concursos d´arreu de Catalunya. Les poblacions de La Granada del Penedès, Llorenç del Penedès, La Sènia, Arbeca, Santa Fe del Penedès, Malgrat de Mar, Piera i ara a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: