Dimecres, 23 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La musa de l’eclecto-pop Maïa Vidal actuava aquest divendres a Cal Bolet

Divendres, a les 9 del vespre, continuava la temporada de música al Teatre Cal Bolet de Vilafranca amb Maïa Vidal, que presentava el seu darrer treball.

Maïa Vidal va néixer a Califòrnia, el seu pare és franco-espanyol i la seva mare germano-japonesa. Va créixer a Ítaca, a Nova York, va estudiar a Mont-real. Actualment porta 6 anys vivint entre Barcelona, París i Nova York. La seva música, com la seva història personal, és una mescla eclèctica de gèneres que entreteixeix el folk, l’electrònica i diverses músiques del món per crear un estil nou que ella ha batejat com eclecto-pop.
Després d’haver girat pel món amb els seus dos primers discos, la jove autora ha tornat a l’escenari amb un electro-duo, una barreja de bateria electrònica i sons digitals amb els dolços tons d’arpa, piano i una veu angelical que arriba des del somriure.
Acompanyada per Giovanni Cultrera, Maïa Vidal presentava a Vilafranca el seu tercer disc, “You’re the Waves”. Un disc sensual i fresc que conté una de les cançons de l’estiu passat, banda sonora de la campanya d’Estiu d’una coneguda marca de cerveses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: