Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa penedesenca Tauler Laminating Tech serà present a la fira líder del sector de la impressió gràfica

L’empresa fabricant de màquines laminadores Tauler Laminating Tech estarà present a la fira Drupa, líder del sector de la impressió gràfica i industrial i del sector dels mitjans i multicanal.

Es tracta d’una fira que dura onze dies i que se celebra a Düsseldorf cada quatre anys: aquest 2016, del 31 de maig al 10 de juny. L’esdeveniment compta amb la presència de les empreses més representatives de la impressió gràfica i marca les noves tendències en tecnologia del sector.

Tauler Laminating Tech és una empresa familiar 100 per 100 penedesenca amb més de 40 anys d’història. Sempre ha estat dedicada a les màquines de laminar, que serveixen per embellir impressions fetes amb offset o amb tecnologia digital. Tauler té la seva seu social a Vilafranca, al carrer de l’Ateneu, i la fàbrica, a Terrassa.

La nova màquina automàtica SmartB3Matic, dissenyada i desenvolupada per l’empresa, és una de les seves apostes principals per la fira i pel moment actual. La màquina neix de l’acostament de l’equip de Tauler als impressors amb l’objectiu d’elaborar una laminadora que s’adapti a les necessitats reals d’aquest ofici.

La SmartB3Matic, es caracteritza per la seva mida, molt més reduïda, i per la seva facilitat en l’ús. Aquest tipus de màquines tenen un cost d’entre 8.000 i 12.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: