Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge el Casal va presentar la Gala Strauss d’Any Nou

El concert va comptar amb dues solistes i amb l’Orquestra i solistes de l’Òpera Jove de Catalunya.

Ja comença a ser una tradició que la Societat La Principal enceti l’any amb un concert ben especial i en aquesta ocasió es tractava d’un concert sota la direcció de Carlos Muñoz on el públic podia gaudir de clàssics vienesos, bandes sonores, música nadalenca i la imprescindible “Marxa Radetzky”.
Carlos Muñoz és el director i fundador de l’Òpera Jove de Catalunya. Actualment impulsa i promou el món de l’òpera i els seus nous talents. En aquesta ocasió va plantejar un concert variat intentant captar també a un públic juvenil.
L’any passat ja van protagonitzar el concert de cap d’any del Casal i a l’edició d’enguany els vint músics de l’Òpera Jove de Catalunya estaven acompanyats a l’escenari per les veus de la soprano Alina Furman i la cantant mexicana, Alondra.
Alondra és una de les més destacades exponents de pop a Llatinoamèrica. Nominada als premis Billboard i 2 premis Grammy. El seu talent l’ha fet mereixedora, recentment, d’una estrella al hall de la fama a la ciutat de Mèxic i va representar aquell país en el prestigiós festival internacional OTI.
La relació d’amistat amb Carlos Muñoz l’ha portat a Catalunya aquest Nadal.
D’altra banda Alina Furman és una cantant espanyola d’origen rus que ha actuat en alguns dels escenaris lírics més importants d’Europa. El seu treball l’ha portat a formar part de grups que intervenen en produccions de destacats teatres com el Nacional de Catalunya, Òpera de Masi, o el Auditorio Nacional de Madrid. L’any passat ja va participar en un espectacle al Casal, un escenari que li agrada molt.
L’espectacle de l’Orquestra i solistes de l’Òpera Jove de Catalunya ha fet una gira de 5 concerts per Catalunya i l’últim ha estat el de Vilafranca, barrejant música clàssica, sobretot valsos, amb nadales populars i tradicionals i música pop.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: