Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Sadurní reclama que no s’externalitzi, ni privatitzi la gestió de la Casa dels Avis

A través d’una moció que es debatrà al ple municipal, el Grup Municipal Socialista manifesta el seu desacord amb la dissolució del Patronat que ha gestionat fins ara la Casa dels Avis i tampoc accepta la privatització o externalització del servei plantejada per l’equip de govern en la darrera reunió d’aquest organisme, celebrada el 19 d’octubre passat.

Els socialistes entenen que l’aposta de CIU i ERC perquè una empresa privada gestioni la Casa dels Avis suposarà un deteriorament de la qualitat del servei i una disminució dels drets laborals dels treballadors.
Per això, en la seva moció demanen no externalitzar ni privatitzar la gestió de la Casa dels Avis, mantenint l’actual model de gestió directa que tant bons resultats ha donat. També demanen al nou govern de la Generalitat que compleixi amb el compromís adquirit amb les Administracions Locals el 2014 de desenvolupar una llei catalana, que reguli les competències de les diferents Administracions, apostant pel principi de subsidiarietat i la defensa del món local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: