Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aula del Fòrum Berger Balaguer acull una interessant mostra d’obra pictòrica del xinès Rao

Jinzhong Rao és un artista d’art professional que va néixer a Pequin el 1958. Viu a Espanya i està graduat per la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid.

Recentment a guanyat la medalla d’honor del Premi Pintura BMW, actualment un dels premis amb més prestigi d’arreu de l’estat.
La seva obra, de gran format la majora, no deixa indiferent al públic que pot observar els matisos i colors càlids que treballa, així com la acurada profunditat i les ombres amb una perfecció poc vista. Amb ell es pot percebre una gran qualitat on ens deixa veure el gran futur que té en el món artístic.

Va venir a viure a l’estat espanyol perquè estava interessat en l’art de la península i va decidir quedar-se a viure aquí.
Rao també té molta experiència com a comissari de grans exposicions itinerants i que s’han celebrat a diferents centres culturals de la Xina.
El 2012 va organitzar i participar amb una gran exposició de pintura creativa amb el títol “ Diàleg Sino-Espanya “ , i que va tenir un gran èxit de públic i crítica.
L’obra d’aquest artista es pot veure a l’Aula de Cultura Fòrum Berger fins l’1 de novembre.

Rao

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: